Όλα τα ποσά που αναφέρονται στα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματος optikasxoinas.gr, περιλαμβάνουν ΦΠΑ και μπορεί να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ OPTIKASXOINAS.GR ΕΙΝΑΙ:

– ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ: Η πληρωμή με αντικαταβολή μετρητοίς γίνεται με την παράδοση της παραγγελίας σας
– ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ: Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται μέσο του ασφαλούς περιβάλλοντος της Alpha Bank ηλεκτρονικό σύστημα παραγγελιών.
– ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ: Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας (συμπεριλαμβανόμενα τα έξοδα αποστολής). Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και τον αριθμό παραγγελίας. Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο +30 2310 287 170 ή μέσω e-mail στο sxoinas@hotmail.com

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί της εταιρίας μας, στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα είναι:

 ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK
IBAN: GR11 0140 7040 7040 0200 2016 949
SWIFT- BIC: CRBAGRAA

Η παράδοση της παραγγελίας σας μπορεί να γίνει με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

Με Courier – στην επιλεγμένη διεύθυνση παράδοσης σας.
Η παραγγελία σας θα αποσταλεί στη διεύθυνση που έχετε καθορίσει, με ACS Courier. Η παράδοση της παραγγελίας σας δεν θα υπερβαίνει τις 72 ώρες. Σε ορισμένες περιοχές της Ελλάδας που δεν καλύπτονται από το δίκτυο τις ACS Courier, το δέμα σας αποστέλλεται συστημένο μέσο ΕΛ.ΤΑ. Οι παραγγελίες αποστέλλονται καθημερινά Δεύτερα με Παρασκευή. Παραγγελίες που πραγματοποιούνται Σάββατο και Κυριακή, θα εκτελούνται την επόμενη εργάσιμη μέρα. Παραγγελίες δεν αποστέλλονται στις επίσημες αργίες.

Παραλαβή από κατάστημα ΟΠΤΙΚΑ ΣΧΟΙΝΑΣ.

Close Το Καλάθι μου
Close Αγαπημένα
Recently Viewed Close
Close

Close
Navigation
Κατηγορίες